smart building by sensative

Sensative fortsätter att växa

Sensative hälsar Sara Moricz och Tony Strand välkomna!

Sara förstärker vårt Data Scientist-team och Tony kliver in på säljsidan som säljansvarig mot fastighetsbranschen. 

Om Sara

Jag är disputerad nationalekonom från Lunds Universitet och kommer från en tjänst på IKEA. Under doktorandtiden insåg jag att nationalekonomers vana att hantera data och modellera ligger helt rätt i tiden och inriktade mig på en framtid kring maskininlärning.

Jag gillar friheten i att programmera samtidigt som jag ofta fylls av skratt åt mina egna dumma buggar. 

Ett av mina mål i livet är att kunna göra en pull-up (dra upp sig med armarna så hakan nuddar en stång), men efter att ha fokuserad all träning de senaste 2.5 året på målets uppfyllande funderar jag på att byta ut det.

Varför vill jag jobba på Sensative?

Sensative utvecklar spännande AI-lösningar och det ska bli kul att följa med på resan! Teamet verkar också vara nice att hänga med!

Om Tony

Göteborgare som bor i Stockholm och jobbar i Lund.

Jag började på Sensative i januari med en hel veckas intro på kontoret och hann träffa många av kollegorna. Ska bli så kul att kliva på denna spännande resa  Sensative gör i en fastighetsbransch där digitaliseringen börjar ta rejäl fart.

Jag kommer hålla ihop och utveckla vår affär inom fastighetsområdet. Vi kan hjälpa till med datadriven energihantering och möjliggöra digitala verktyg för en bättre förvaltning. Samtidigt kan upplevelsen i fastigheter bli smidigare och bättre för kunderna med nya tjänster. 

Jag sitter till vardags i Stockholm där många av fastighetskunderna har sina kontor. Bor mitt i stan med min fru och döttrar och tillbringar gärna ledigheterna ute på landet. Som enda kille i familjen bidrar jag med flest aktiviteter och har också fått en grundläggande utbildning i hur man hanterar drama på ett konstruktivt sätt 😉 

Förutom familjen är min passion just nu fotografering som jag försöker lära mig. Kan också tipsa om ett fantastiskt café i Stockholm, Mr Cake som ligger i Stockholms fulaste byggnad arkitekthögskolan. Och ja, jag är svag för bakverk, petit choux och toscabullar.

Search

Unlock!

Downloading a PDF is an exclusive service to our community. Join now for free!
You will also receive our monthly newsletter with the latest about Sensative, our users, and IoT.

By checking this box, I acknowledge that my email address will be stored by Sensative per our Privacy Policy. We will also add a cookie for your convenience so you can download more documents without entering your email address again. However, your downloads will still be tracked by Sensative. You can, at any time, unsubscribe from these updates.

Thank you for subscribing to the Sensative newsletter

Your PDF download is now unlocked

Also, we have unlocked all services exclusive for the Sensative community